Interested in Artistieke Interlyceale 2015? On this page, we have collected links for you, where you will receive the most necessary information about Artistieke Interlyceale 2015.


Artistieke Interlyceale Kennemer Lyceum 2015 Middag ...

    https://www.youtube.com/watch?v=LM0k85CWz1c
    Deel twee van de Artistieke Interlyceale met het middag en avond programma.YouTube houd blijkbaar niet van interviews. Gelieve video op computer te kijken, o...

Artistieke Interlyceale Kennemer Lyceum 2015 Ochtend ...

    https://www.youtube.com/watch?v=N8fSYxJTN7o
    YouTube houd blijkbaar niet van interviews. Gelieve video op computer te kijken, of op mobiel oortjes in te doen. Er wordt aan gewerkt.

Interlyceale - Wikipedia

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Interlyceale
    Interlyceales zijn jaarlijkse wedstrijden tussen de vier oudste Nederlandse lycea op algemene grondslag, onderverdeeld in de Sportinterlyceale (S.I.) en de Artistieke Interlyceale (A.I.). De interlyceales worden gehouden sinds 1938 en aanvankelijk werden beide onderdelen op één dag gehouden. Dit was in verband met de (hoge) reiskosten.

Artistieke Interlyceale - lclbrugklas.blogspot.com

    https://lclbrugklas.blogspot.com/2015/04/artistieke-interlyceale.html
    Apr 14, 2015 · dinsdag 14 april 2015. Artistieke Interlyceale AI staat voor Artistieke Interlyceale. Dit is een wedstrijd tussen de vier oudste lycea van Nederland! Het begon allemaal nog voor de finaleavond. Ik (Bertus) had een goed script nodig voor mijn cabaret stuk voor op de AI. Cabaret is dat je een verhaal verteld of gewoon praat over de politiek of ...

We hope you have found all the information you need about Artistieke Interlyceale 2015 through the links above.


Previous -------- Next

Related Pages