Interested in Campionatele Mondiale De Gimnastica Artistica 2021? On this page, we have collected links for you, where you will receive the most necessary information about Campionatele Mondiale De Gimnastica Artistica 2021.


Danemarca a renunţat la găzduirea Campionatelor Mondiale ...

    https://www.stiripesurse.ro/danemarca-a-renuntat-la-gazduirea-campionatelor-mondiale-de-gimnastica-artistica-din-2021_1482868.html
    "Federaţia daneză de gimnastică a informat FIG că se retrage de la organizarea celei de-a 50 ediţii a Campionatelor Mondiale de gimnastică artistică, care urmau să se desfăşoare la Copenhaga în octombrie 2021", a anunţat Federaţia internaţională.

FRG

    http://www.frgimnastica.com/
    Gimnastică La mulți ani, Octavian Bellu! @ FRG; 12 Februarie 2021; Octavian Bellu împlinește 70 de ani! Munca, sacrificiul și determinarea au stat în spatele succeselor obținute într-o cariera impresionantă.

Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică - Wikipedia

    https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Campionatul_Mondial_de_Gimnastic%C4%83_Artistic%C4%83
    Oct 24, 2015 · Informații suplimentare se pot găsi pe pagina de discuții Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică este cea mai importantă competiție de gimnastică artistică după Jocurile Olimpice . Este organizat de Federația Internațională de Gimnastică .

Premieră la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică ...

    https://www.dcnews.ro/premiera-la-campionatele-mondiale-de-gimnastica-artistica_488088.html
    Patru gimnaste, chinezoaica Fan Yilin, rusoaicele Viktoria Komova și Daria Spiridonova și americanca Madison Kocian au primit aceeași notă, 15,366, și au cucerit, sâmbătă, medalii de aur la paralele inegale, la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Glasgow.

Mondialele de Gimnastică, în exclusivitate la TVR TVR.RO

    http://www.tvr.ro/mondialele-de-gimnastica-in-exclusivitate-la-tvr_20475.html
    Spectacolul gimnasticii continuă la TVR! În următorii trei ani, telespectatorii vor putea urmări la Televiziunea Română, în exclusivitate, toate ediţiile Campionatelor Mondiale de Gimnastică artistică, ritmică, acrobatică şi aerobică din ciclul 2017-2020.

TVR 2 transmite finalele Campionatelor Mondiale de ...

    http://www.tvr.ro/tvr-2-transmite-in-direct-finalele-campionatelor-mondiale-de-gimnastica-de-la-stuttgart_25582.html
    Calificările la masculin au început de luni, 5 octombrie, după ce Cristian Bățagă s-a accidentat, România a intrat în concursul la sărituri cu Roland Modoianu-Zseder, Răzvan Marc, Andrei Muntean, Vlad Cotuna și Marian Drăgulescu. Deținător a 10 medalii la Campionatele Mondiale, Marian Drăgulescu va mai concura şi la sol.

Gimnasta americana Simone Biles a doborat recordul de ...

    https://ziare.com/sporturi/gimnastica/gimnasta-americana-simone-biles-a-doborat-recordul-de-medalii-cucerite-la-campionatele-mondiale-1581402
    Americanca Simone Biles a cucerit medalia de aur la barna si a doborat recordul de medalii la Campionatele Mondiale de gimnastica artistica, atat la masculin cat si la feminin, adjudecandu-si a 24-a medalie, dintre care 18 de aur, duminica, in finalele de la Stuttgart.

Campionatele Mondiale de Gimnastică Artistică de la Nanning

    https://www.apropotv.ro/campionatele-mondiale-de-gimnastica-artistica-de-la-nanning-19800345
    Campionatele Mondiale de Gimnastică Artistică de la Nanning. Autor. Redacția / 08.10.2014, 05:00. În perioada 7-12 octombrie, TVR 1, TVR HD şi TVR+ transmit, în direct şi în exclusivitate pentru România, Campionatele Mondiale de Gimnastică Artistică de la Nanning, din China. Peste 600 de gimnaşti din 74 de ţări participă la cea ...

TVR 2 și TVR HD vor transmite Campionatul Mondial de ...

    https://www.paginademedia.ro/2018/10/tvr-2-si-tvr-hd-vor-transmite-campionatul-mondial-de-gimnastica-artistica-de-la-doha
    Campionatul Mondial de gimnastica artistica de la Doha se vede la TVR 2 si TVR HD în perioada 29 octombrie - 3 noiembrie, de la ora 15:00. Finalele acestei

FRGR

    http://frgritmica.ro/
    Campionatul European de Gimnastica Ritmica, Kiev, Ucraina, 26-29 Noiembrie 2020 Campionatul European de Gimnastica Ritmica Kiev 2020 Reprezentantele Romaniei la categoria junioare, Annaliese si Christina Dragan, vor intra in concurs maine de la ora 11:00 (Grupa […]

We hope you have found all the information you need about Campionatele Mondiale De Gimnastica Artistica 2021 through the links above.


Previous -------- Next

Related Pages