Interested in Campionatul European Patinaj Artistic 2014? On this page, we have collected links for you, where you will receive the most necessary information about Campionatul European Patinaj Artistic 2014.


Unde poți vedea Campionatul European de Patinaj Artistic ...

    https://www.dcnews.ro/unde-poti-vedea-campionatul-european-de-patinaj-artistic-din-2014_410795.html
    Cei care îndrăgesc patinajul artistic pot viziona, începând de miercuri, 15 ianuarie, până duminică, 19 ianuarie, competiția celor mai buni patinatori de pe "bătrânul" continent în cadrul Campionatului European de Patinaj Artistic, care se întoarce după 10 ani la Budapesta. Concursul va fi difuzat în România, în exclusivitate, de Televiziunea Națională.

Campionatul European de Patinaj Artistic, în direct la TVR ...

    http://www.tvr.ro/campionatul-european-de-patinaj-artistic-in-direct-la-tvr_6528.html
    Campionatul European de Patinaj Artistic se întoarce după 10 ani la Budapesta. TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro transmit în direct şi în exclusivitate competiţia din Ungaria, ultima verificare cu public înaintea balului olimpic de la Sochi. Comentariul tuturor probelor din concurs va fi asigurat de Alina Alexoi.

Campionatul European de Patinaj Artistic, în direct la ...

    https://www.youtube.com/watch?v=63qNEzy1HcY
    Jan 13, 2014 · De miercuri, 15 ianuarie vă învităm la Campionaul European de patinaj artistic, în direct la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+.Detalii găiţi pe tvr.ro http://bit.ly/L...Author: TVR

Campionat european patinaj - Ziare.com

    https://ziare.com/articole/campionat+european+patinaj
    Patinaj artistic: Podiumuri cu surprize la Campionatul European. La Berna s-a pus punct final in lupta pentru medalii la Campionatele Europene. Ultima proba care a avut loc sambata seara, la individual masculin s-a incheiat cu o surpriza de proportii. Florent Amodio din Franta a cucerit titlul devenind noul campion al Europei.

Patinaj Artistic - Noutati - Eurosport

    https://www.eurosport.ro/patinaj-artistic/calendar-result.shtml
    Abonează-te pentru știri și oferte. Sunt de acord să primesc de la grupul Eurosport știri și mesaje de promovare legate de produsele și serviciile sale

Campionatul European de patinaj artistic 2020, în direct ...

    https://www.youtube.com/watch?v=nLX-jlfShIk
    Jan 20, 2020 · TVR 2, TVR 2 HD și TVR Moldova vor transmite în direct, din 22 ianuarie, probele Campionatului European de patinaj artistic de la Graz, Austria.Din această s...Author: TVR2

Fixtures and results World Championships - Patinaj Artistic

    https://www.eurosport.ro/patinaj-artistic/world-championships/calendar-result.shtml
    Check out the schedule and live results : World Championships 2018-2019 on Eurosport.

Campionatul European de patinaj artistic 2020, la TVR

    http://www.tvr.ro/campionatul-european-de-patinaj-artistic-2020-in-direct-la-tvr_26358.html
    Campionatul European de patinaj artistic 2020, la TVR. TVR.RO Luni, 20 Ianuarie 2020. TVR 2, TVR 2 HD și TVR MOLDOVA au transmis probele Campionatului European de patinaj artistic de la Graz, Austria. De miercuri, 22 ianuarie, până duminică, 26 ianuarie, TVR 2, ...

Campionatului European de patinaj artistic de la Graz, la ...

    https://evz.ro/campionatului-european-de-patinaj-artistic-de-la-graz-la-tvr-2-tvr-2-hd-si-tvr-moldova.html
    Din această săptămână, spectacolul feeric al patinajul artistic se întoarce la Televiziunea Româna. Începând de miercuri, 22 ianuarie și până duminică, 26 ianuarie, TVR 2, TVR 2 HD și TVR Moldova vor transmite în direct Campionatele Europene de patinaj artistic de la Graz, Austria.

Uniunea Internațională de Patinaj - Wikipedia

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Uniunea_Interna%C8%9Bional%C4%83_de_Patinaj
    Uniunea Internațională de Patinaj (International Skating Union, abreviat ISU) este organul sportiv internațional de gestionare a patinajului competitiv, inclusiv patinaj artistic, patinaj sincron, patinaj viteză și patinaj viteză pe pistă scurtă.A fost fondată în Scheveningen, Olanda, în Iulie 1892, fiind una dintre cele mai vechi federații sportive internaționale.

We hope you have found all the information you need about Campionatul European Patinaj Artistic 2014 through the links above.


Previous -------- Next

Related Pages