Interested in Campionatul Mondial De Patinaj Artistic 2008? On this page, we have collected links for you, where you will receive the most necessary information about Campionatul Mondial De Patinaj Artistic 2008.


Mao Asada, noua campioana mondiala la patinaj artistic

    https://ziare.com/sporturi/patinaj/mao-asada-noua-campioana-mondiala-la-patinaj-artistic-271371
    Mao Asada, noua campioana mondiala la patinaj artistic Vineri, 21 Martie 2008, ora 09:43 Japoneza Mao Asada a castigat joi medalia de aur la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, ce a avut loc la Goteborg, cu 185.56 puncte, fiind urmata de sportiva italiana Carolina Kostner, cu 184.68 puncte, si de sud-coreeanca Kim Yu-na, cu 183.23 de puncte.

Campionatul mondial patinaj artistic - Ziare.com

    https://ziare.com/articole/campionatul+mondial+patinaj+artistic
    Mao Asada, noua campioana mondiala la patinaj artistic. Japoneza Mao Asada a castigat joi medalia de aur la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, ce a avut loc la Goteborg, cu 185.56 puncte, fiind urmata de sportiva italiana Carolina Kostner, cu 184.68 puncte, si de sud-coreeanca Kim Yu-na, cu 183.23 de puncte.

Campionatul mondial de patinaj artistic: Tragerea la sorţi ...

    https://www.acasa.ro/campionatul-mondial-de-patinaj-artistic/4
    campionatul mondial de patinaj artistic Duelul de aseara dintre nationalele Italiei si Uruguayului a fost urmarit cu sufletul la gura de un microbist norvegian. Pariorul nu a fost interesat de scorul final al confruntarii (0-1), ci de comportamentul lui Luis Suarez, iar sansa i-a suras.

2008 în sport - Wikipedia

    https://ro.wikipedia.org/wiki/2008_%C3%AEn_sport
    Jan 13, 2008 · Australian Open, 2008. Ianuarie. 10-13: Campionatul European de Hochei pe Gheață, St. Petersburg, Rusia. 17-27: Campionatul European Masculin de Handbal din Norvegia. 21-28: Campionatul European de patinaj artistic de la Zagreb, Croația. 24-27: Raliul Monte-Carlo.

Campionatul mondial de patinaj artistic din 2011 - Wikipedia

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Campionatul_mondial_de_patinaj_artistic_din_2011
    Campionatul mondial de patinaj artistic din 2011, organizat de către Federația japoneză de patinaj, este o competiție sportivă programată să se desfășoare la Tokio începând cu data de 21 martie 2011.. După dezastrul din Japonia, Campionatul mondial de patinaj nu va mai avea loc la Tokyo. Federația Internațională de Patinaj (ISU), exprimându-și îngrijorarea față de ...

Campionatul Mondial de patinaj artistic, o noua competitie ...

    https://www.orange.ro/info/sport/altele/2951679
    Federatia Internationala de Patinaj (ISU) a anuntat, miercuri, ca din cauza coronavirusului Campionatul Mondial de patinaj artistic care ar fi trebuit sa aiba loc in aceasta luna in Canada a fost anulat. "Avand in vedere incertitudinea legata de Covid-19, Skate Canada si ISU au fost informate astazi de guvernul din Quebec ca s-a decis anularea ...

We hope you have found all the information you need about Campionatul Mondial De Patinaj Artistic 2008 through the links above.


Previous -------- Next

Related Pages