Interested in Campionatul Mondial De Patinaj Artistic 2012? On this page, we have collected links for you, where you will receive the most necessary information about Campionatul Mondial De Patinaj Artistic 2012.


Viorica: Campionatul Mondial de Patinaj Artistic 2012-Dans ...

    https://google-viorica.blogspot.com/2012/03/campionatul-mondial-de-patinaj-artistic_30.html
    Campionatul Mondial de Patinaj Artistic 2012-Dans- Programul Scurt Anul acesta programul scurt a avut ca tema dansuri sudamericane: salsa, samba, mambo. Fiecare pereche a avut programul alcatuit fie din doua, fie din trei parti.

Viorica: Campionatul Mondial de Patinaj Artistic 2012-Fete ...

    https://google-viorica.blogspot.com/2012/04/campionatul-mondial-de-patinaj-artistic_05.html
    Campionatul Mondial de Patinaj Artistic 2012-Fete- Programul Scurt De cand s-a retaras Slutskaia fetele europene nu prea mai reuseau sa vada medaliile de la campionatele mondiale la fata. Si dupa ce am vazut si Grand Prixurile si am ramas cu impresia ca iar i s-au dat Carolinei note umflate cu pompa nu ma mai asteptam anul asta la vreo surpriza care sa imi gadile patriotismul continental.

Campionatul mondial patinaj artistic - Ziare.com

    https://ziare.com/articole/campionatul+mondial+patinaj+artistic
    Mao Asada, noua campioana mondiala la patinaj artistic. Japoneza Mao Asada a castigat joi medalia de aur la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, ce a avut loc la Goteborg, cu 185.56 puncte, fiind urmata de sportiva italiana Carolina Kostner, cu 184.68 puncte, si de sud-coreeanca Kim Yu-na, cu 183.23 de puncte.

Campionat mondial patinaj - Ziare.com

    https://ziare.com/articole/campionat+mondial+patinaj
    Canadianul de origine chineza Patrick Chan a obtinut joi titlul mondial la patinaj artistic, la Campionatul Mondial desfasurat la Moscova. In drumul sau spre victorie, Patrick Chan a batut trei recorduri mondiale: pentru punctajul maxim intr-un program scurt (93.02 puncte), la programul liber (187.96 puncte) si la punctajul general.

Campionatul mondial de patinaj artistic din 2011 - Wikipedia

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Campionatul_mondial_de_patinaj_artistic_din_2011
    Campionatul mondial de patinaj artistic din 2011, organizat de către Federația japoneză de patinaj, este o competiție sportivă programată să se desfășoare la Tokio începând cu data de 21 martie 2011.. După dezastrul din Japonia, Campionatul mondial de patinaj nu va mai avea loc la Tokyo. Federația Internațională de Patinaj (ISU), exprimându-și îngrijorarea față de ...

Campionatul European de Patinaj Artistic, în direct la ...

    https://www.youtube.com/watch?v=63qNEzy1HcY
    Jan 13, 2014 · De miercuri, 15 ianuarie vă învităm la Campionaul European de patinaj artistic, în direct la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+.Detalii găiţi pe tvr.ro http://bit.ly/L...Author: TVR

Campionatul mondial de patinaj artistic - Acasa.ro

    https://www.acasa.ro/campionatul-mondial-de-patinaj-artistic
    campionatul mondial de patinaj artistic Evgeni Plushenko, Stephane Lambiel si Brian Joubert pentru prima data sub aceeasi cupola. Unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de patinaj artistic revine in 2012 in Romania: Kings On Ice va aduce la Bucuresti noi demonstratii de patinaj ale celor mai renumiti campioni ai patinajului international.

Campionatul Mondial de patinaj artistic, o noua competitie ...

    https://www.orange.ro/info/sport/altele/2951679
    Federatia Internationala de Patinaj (ISU) a anuntat, miercuri, ca din cauza coronavirusului Campionatul Mondial de patinaj artistic care ar fi trebuit sa aiba loc in aceasta luna in Canada a fost anulat. "Avand in vedere incertitudinea legata de Covid-19, Skate Canada si ISU au fost informate astazi de guvernul din Quebec ca s-a decis anularea ...

Patinaj artistic: principalele competiţii ale sezonului ...

    https://www.agerpres.ro/sport/2015/10/22/patinaj-artistic-principalele-competitii-ale-sezonului-2015-2016-17-44-08
    Paris, 22 oct /Agerpres/ - În acest weekend debutează sezonul 2015/2016 de patinaj artistic, cu Skate America, o competiţie care se desfăşoară la Milwakee (SUA). Iată principalele competiţii ale sezonului 2015/2016 la patinaj artistic: Mari Premii: 23-25 octombrie: Skate America, la Milwaukee (SUA)

We hope you have found all the information you need about Campionatul Mondial De Patinaj Artistic 2012 through the links above.


Previous -------- Next

Related Pages