Interested in Mondial De Patinaj Artistic 2008? On this page, we have collected links for you, where you will receive the most necessary information about Mondial De Patinaj Artistic 2008.


Rezultate mondial patinaj - Ziare.com

    https://ziare.com/articole/rezultate+mondial+patinaj
    Patinaj artistic: SUA au castigat Trofeul mondial pe echipe. Editia a treia a Trofeului mondial la patinaj artistic pe echipe, concurs care va debuta la Soci, anul viitor, in programul olimpic, a fost castigat la Tokyo de SUA, cu un total de 57 puncte, urmate de Canada - 51 puncte, Japonia - 49 puncte, Rusia - 39 puncte, China - 35 puncte si Franta, pe ultimul loc, cu 31 puncte.

Campionatul mondial patinaj artistic - Ziare.com

    https://ziare.com/articole/campionatul+mondial+patinaj+artistic
    Mao Asada, noua campioana mondiala la patinaj artistic. Japoneza Mao Asada a castigat joi medalia de aur la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, ce a avut loc la Goteborg, cu 185.56 puncte, fiind urmata de sportiva italiana Carolina Kostner, cu 184.68 puncte, si de sud-coreeanca Kim Yu-na, cu 183.23 de puncte.

Luiza Ilie - Campionatul National de Patinaj Artistic ...

    https://www.youtube.com/watch?v=lWfC5tKzPek
    Apr 10, 2013 · About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ...Author: Luiza Ilie

Campionatul mondial de patinaj artistic: Tragerea la sorţi ...

    https://www.acasa.ro/campionatul-mondial-de-patinaj-artistic/4
    campionatul mondial de patinaj artistic Duelul de aseara dintre nationalele Italiei si Uruguayului a fost urmarit cu sufletul la gura de un microbist norvegian. Pariorul nu a fost interesat de scorul final al confruntarii (0-1), ci de comportamentul lui Luis Suarez, iar sansa i-a suras.

Campionatele mondiale de patinaj artistic: Programul ...

    https://www.acasa.ro/campionatele-mondiale-de-patinaj-artistic/8660
    Programul turului Ligii I, editia 2008/2009. campionatele mondiale de patinaj artistic Astazi a avut loc la sediul LPF tragerea la sorti a programului Ligii 1 pentru sezonul urmator. Derby-ul de traditie al fotbalului romanesc, Dinamo - Steaua se va juca in etapa cu numarul 13, meciul [..]

We hope you have found all the information you need about Mondial De Patinaj Artistic 2008 through the links above.


Previous -------- Next

Related Pages