Interested in Rezultate Patinaj Artistic Sochi 2021? On this page, we have collected links for you, where you will receive the most necessary information about Rezultate Patinaj Artistic Sochi 2021.


Patinaj Artistic - Noutati - Eurosport

    https://www.eurosport.ro/patinaj-artistic/calendar-result.shtml
    Abonează-te pentru știri și oferte. Sunt de acord să primesc de la grupul Eurosport știri și mesaje de promovare legate de produsele și serviciile sale

Patinaj Artistic știri - videouri de top și rezultate ...

    https://www.eurosport.ro/patinaj-artistic/
    Primiți ultimele știri de la Patinaj Artistic și găsiți articole videouri, comentarii și analize într-un singur loc. Eurosport este sursa dvs. pentru știri din Patinaj Artistic.

Arta pe gheata - Patinaj artistic - Facebook

    https://m.facebook.com/artapegheata
    About. Send Message. Photos. Posts to Arta pe gheata - Patinaj artistic. Arta pe gheata - Patinaj artistic. In urma cu 7 ani, un podium de exceptie cu Yuzuru Hanyu, Patrick Chan si Denis Ten - Jocurile Olimpice, Sochi, Russia.

Rezultate mondial patinaj - Ziare.com

    https://ziare.com/articole/rezultate+mondial+patinaj
    Patinaj artistic: SUA au castigat Trofeul mondial pe echipe. Editia a treia a Trofeului mondial la patinaj artistic pe echipe, concurs care va debuta la Soci, anul viitor, in programul olimpic, a fost castigat la Tokyo de SUA, cu un total de 57 puncte, urmate de Canada - 51 puncte, Japonia - 49 puncte, Rusia - 39 puncte, China - 35 puncte si Franta, pe ultimul loc, cu 31 puncte.

Rezultate - Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

    https://www.cosr.ro/jocuri-olimpice-de-iarna/sochi-2014/rezultate
    Site-ul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, contine date despre palmaresul sportivilor si participarea la olimpiade, istoricul jocurilor olimpice, stiri sportive, galerie foto cuprinzand poze cu sportivi, personalul COSR si imagini de la Jocurile Olimpice.

Campionatul European de Patinaj Artistic, în direct la TVR ...

    http://www.tvr.ro/campionatul-european-de-patinaj-artistic-in-direct-la-tvr_6528.html
    Campionatul European de Patinaj Artistic se întoarce după 10 ani la Budapesta. TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro transmit în direct şi în exclusivitate competiţia din Ungaria, ultima verificare cu public înaintea balului olimpic de la Sochi. Comentariul tuturor probelor din concurs va fi asigurat de Alina Alexoi.

We hope you have found all the information you need about Rezultate Patinaj Artistic Sochi 2021 through the links above.


Previous -------- Next

Related Pages