Interested in Vilka Artister Kommer Till Sommarkrysset 2013? On this page, we have collected links for you, where you will receive the most necessary information about Vilka Artister Kommer Till Sommarkrysset 2013.


Här är artisterna som kommer till ”Sommarkrysset” i år

    https://www.expressen.se/noje/har-ar-artisterna-i-sommarkrysset/
    Snart är det dags för ytterligare en säsong av ”Sommarkrysset” i TV4. Måns Zelmerlöw, Charlotte Perrelli och Bonnie Tyler är några av artisterna som kommer att gästa programmet i år. – Det är otroligt kul att vi har en så härlig blandning av Sveriges bästa artister och att vi kan krydda med några internationella stjärnor, säger Gry Forsell i ett pressmeddelande.

Här är alla artisterna i "Sommarkrysset"

    https://www.expressen.se/noje/har-ar-alla-artisterna-i-sommarkrysset/
    Jun 20, 2012 · Alina Devecerski, Moa Lignell och Dr Bombay är först ut på scenen när TV4 drar i gång sin sommarunderhållning "Sommarkrysset". Som programledare syns inledningsvis Gry Forssell, för att sedan lämna över till Agneta Sjödin, skriver TV4 i ett pressmeddelande.Author: Kerstin Abrahamsson

Världsartister till Gry Forssell i Sommarkrysset - tv4.se

    https://www.tv4.se/artikel/593681fefca38f83ec0006f9/varldsartister-till-gry-forssell-i-sommarkrysset
    Sommarkrysset är tillbaka för sin tolfte säsong och det kommer att bjudas på magnifik underhållning med en härlig blandning av artister från olika genrer. Marcus & Martinus, Magnus Uggla, Tommy Nilsson, Rita Ora, Peg Parnevik och Finess & Miss Li är några ur artisteliten som spelar i år.

Här är alla artisterna i årets ’Sommarkrysset’ Amanda ...

    https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/a/ng42On/har-ar-alla-artisterna-i-arets-sommarkrysset
    Amanda Fondell är tillbaka i rutan. ”Idol”-vinnaren kommer att uppträda i TV4:s ”Sommarkrysset”. – Man måste prestera, säger hon.

Schlagerartister i ”Sommarkrysset” SvD

    https://www.svd.se/schlagerartister-i-sommarkrysset
    May 26, 2014 · Hela tio artister som tävlade i årets upplaga av Melodifestivalen kommer till Gröna Lund i sommar för att uppträda i TV4-programmet ”Sommarkrysset”. Det handlar bland annat om Ace Wilder, Panetoz, Anton Ewald, Yohio och Alcazar, skriver Aftonbladet.

Lena Meyer-Landrut till Sommarkrysset - tv4.se

    https://www.tv4.se/artikel/4fbfae6704bf72519400568a/lena-meyer-landrut-till-sommarkrysset
    TV4.se kan avslöja att Eurovision-vinnaren Lena Meyer-Landrut kommer till Sommarkrysset. Den 19-åriga tyskan uppträder i programmet den 31 juli. - Det känns helt magiskt att vi har en så duktig artistbokare, säger Tora Heckscher, exekutiv producent för Sommarkrysset.

Melodifestivalen 2013 – Wikipedia

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Melodifestivalen_2013
    Melodifestivalen 2013 var den 53:e upplagan av musiktävlingen Melodifestivalen och samtidigt Sveriges uttagning till Eurovision Song Contest 2013.. Finalen ägde rum i Friends Arena den 9 mars 2013, [17] där melodin ”You”, framförd av Robin Stjernberg, vann, genom att ha fått högst totalpoäng av jurygrupperna, dock endast näst flest röster av tittarna.

Sommarkrysset 2019: Alla artister och datum Aftonbladet

    https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/70BvdB/sommarkrysset-2019-har-ar-alla-artister
    Måns Zelmerlöw, Bonnie Tyler och Näääk & Denz kommer till ”Sommarkrysset” i år. Nu har TV4 släppt artistlistan till lördagsunderhållningen – och Gry Forssell har en egen favorit ...

TV4:s plötsliga ändring av Sommarkrysset – orden om beslut ...

    https://www.hant.se/noje/tv4s-plotsliga-andring-av-sommarkrysset-orden-om-beslut/5231171
    Årets säsong drog igång den 8:e juni och redan innan det första avsnittet släpptes avslöjade TV4 vilka artister som kommer att uppträda i Sommarkrysset i år. Listan utgörs av både svenska och internationella profiler, bland andra Ava Max, Benjamin Ingrosso, Måns Zelmerlöw och Bonnie Tyler.

Sommarkrysset: Här är alla artister och datum 2019 Allas

    https://www.allas.se/tv/sommarkrysset-har-ar-alla-artister-och-datum-2019/139345
    Sommarkrysset på Gröna Lund har blivit något av en institution i svensk sommar-tv. Som vanligt programleder Gry Forsell Sommarkrysset 2019. Här kan du hitta alla artister som uppträder och viktiga datum att hålla ett extra öga på.

We hope you have found all the information you need about Vilka Artister Kommer Till Sommarkrysset 2013 through the links above.


Previous -------- Next

Related Pages