Interested in 2012 Avrupa Artistik Patinaj Ampiyonas Izle? On this page, we have collected links for you, where you will receive the most necessary information about 2012 Avrupa Artistik Patinaj Ampiyonas Izle.


Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası'na Rus sporcular damga ...

    https://www.youtube.com/watch?v=YbmVfFtBYHQ
    Jan 19, 2018 · Moskova'da düzenlenen Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası çiftler kategorisinde Rus sporcular büyük bir başarıya imza atarak podyumda zirvede yer aldı.…

Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası - Vikipedi

    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Avrupa_Artistik_Patinaj_%C5%9Eampiyonas%C4%B1
    Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası Uluslararasi Buz Pateni Birligi'nin (International Skating Union, kısaca ISU) geleneksel olarak düzenlediği 4 şampiyonadan biridir. Avrupa kıtasından patenciler katılmaktadır ve erkekler, kadınlar, çiftler ve buz dansı'nda yarışmalar düzenlenmektedir. 1948 yılına kadar herhangi bir ülkeden yarışmacılar bu şampiyonaya katılabilirdi.

2014 Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası - Vikipedi

    https://tr.wikipedia.org/wiki/2014_Avrupa_Artistik_Patinaj_%C5%9Eampiyonas%C4%B1
    2014 Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası. Vikipedi, özgür ansiklopedi. Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla. 2014 Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası Ocak 2014'te Budapeşte, Macaristan'da yapılan artistik buz pateni şampiyonasıdır.

2020 Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası - Vikipedi

    https://tr.wikipedia.org/wiki/2020_Avrupa_Artistik_Patinaj_%C5%9Eampiyonas%C4%B1
    2020 Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası, 20-26 Ocak 2020 tarihleri arasında Avusturya'nın Graz kentinde düzenlendi. Tek erkekler, tek kadınlar, çiftler ve buz dansı disiplinlerinde madalyalar verildi. Yarışma, 2021 Avrupa Şampiyonası'nda her federasyon için katılım kotalarını belirledi.Sezon: 2019-20

Burak Demirboğa Artistik Buz Pateni Avrupa Şampiyonası'nda ...

    https://www.fanatik.com.tr/burak-demirboga-artistik-buz-pateni-avrupa-sampiyonasinda-finalde-2117218
    Avrupa Artistik Buz Pateni Şampiyonası heyecanı dün Avusturya’da başladı.Şampiyonanın ilk gününde erkeklerde ülkemizi temsil eden Burak Demirboğa mücadele etti. 3. grupta piste ...

Buz Pateni haberleri - Son gelişmeler, videolar ve ...

    https://www.eurosport.com.tr/buz-pateni/
    Buz Pateni heyecanına dair en son bilgileri edinin, makale, video, anlatım ve analizlere tek bir yerden ulaşın. Eurosport, hareket halindeyken Buz Pateni haberlerine ulaşma kaynağınız.

We hope you have found all the information you need about 2012 Avrupa Artistik Patinaj Ampiyonas Izle through the links above.


Previous -------- Next

Related Pages