Interested in Patinaj Artistic Campionatul Mondial 2015? On this page, we have collected links for you, where you will receive the most necessary information about Patinaj Artistic Campionatul Mondial 2015.


Campionatul Mondial de Patinaj Artistic de la Shanghai

    http://tvr2.tvr.ro/campionatul-mondial-de-patinaj-artistic-de-la-shanghai_11815.html
    Campionatul Mondial de Patinaj Artistic de la Shanghai marţi, 24 martie 2015 Competiţiile încep pe 25 martie, în direct de la Shanghai cu Proba de dans (de la ora 06:00) şi cu Proba de perechi (ora 13:00).

Rezultate mondial patinaj - Ziare.com

    https://ziare.com/articole/rezultate+mondial+patinaj
    Patinaj artistic: SUA au castigat Trofeul mondial pe echipe. Editia a treia a Trofeului mondial la patinaj artistic pe echipe, concurs care va debuta la Soci, anul viitor, in programul olimpic, a fost castigat la Tokyo de SUA, cu un total de 57 puncte, urmate de Canada - 51 puncte, Japonia - 49 puncte, Rusia - 39 puncte, China - 35 puncte si Franta, pe ultimul loc, cu 31 puncte.

Luiza Ilie - Campionatul National de Patinaj Artistic ...

    https://www.youtube.com/watch?v=lWfC5tKzPek
    Apr 10, 2013 · About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ...Author: Luiza Ilie

Patinaj Artistic - Noutati - Eurosport

    https://www.eurosport.ro/patinaj-artistic/calendar-result.shtml
    Abonează-te pentru știri și oferte. Sunt de acord să primesc de la grupul Eurosport știri și mesaje de promovare legate de produsele și serviciile sale

Campionatul European de Patinaj Artistic, în direct la ...

    https://www.youtube.com/watch?v=63qNEzy1HcY
    Jan 13, 2014 · De miercuri, 15 ianuarie vă învităm la Campionaul European de patinaj artistic, în direct la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+.Detalii găiţi pe tvr.ro http://bit.ly/L...Author: TVR

Campionat mondial patinaj - Ziare.com

    https://ziare.com/articole/campionat+mondial+patinaj
    Canadianul de origine chineza Patrick Chan a obtinut joi titlul mondial la patinaj artistic, la Campionatul Mondial desfasurat la Moscova. In drumul sau spre victorie, Patrick Chan a batut trei recorduri mondiale: pentru punctajul maxim intr-un program scurt (93.02 puncte), la programul liber (187.96 puncte) si la punctajul general.

Campionatul Mondial de patinaj artistic, o noua competitie ...

    https://www.orange.ro/info/sport/altele/2951679
    Federatia Internationala de Patinaj (ISU) a anuntat, miercuri, ca din cauza coronavirusului Campionatul Mondial de patinaj artistic care ar fi trebuit sa aiba loc in aceasta luna in Canada a fost anulat. "Avand in vedere incertitudinea legata de Covid-19, Skate Canada si ISU au fost informate astazi de guvernul din Quebec ca s-a decis anularea ...

Campionatul mondial de patinaj artistic: Campionatul ...

    https://www.acasa.ro/campionatul-mondial-de-patinaj-artistic/2
    campionatul mondial de patinaj artistic Pe 12 iunie va avea loc primul meci din Campionatul Mondial de fotbal 2014. Editia ce poarta numarul 21 al acestei competitii va avea loc in Brazilia, iar prima confruntare se va tine intre echipa Braziliei si cea a Croatiei, in orasul Sao Paulo.

We hope you have found all the information you need about Patinaj Artistic Campionatul Mondial 2015 through the links above.


Previous -------- Next

Related Pages