Interested in Patinaj Artistic Campionatul Mondial 2021? On this page, we have collected links for you, where you will receive the most necessary information about Patinaj Artistic Campionatul Mondial 2021.


Patinaj Artistic - Noutati - Eurosport

    https://www.eurosport.ro/patinaj-artistic/calendar-result.shtml
    Abonează-te pentru știri și oferte. Sunt de acord să primesc de la grupul Eurosport știri și mesaje de promovare legate de produsele și serviciile sale

Evenimente Patinaj 2021, 2020 - VinSiEu.ro

    https://www.vinsieu.ro/evenimente/Patinaj/t.html
    Evenimente Patinaj 2021, 2020 Mai jos se gaseste lista de Evenimente Patinaj 2021, 2020 care poate contine concerte, festivaluri, petreceri, targuri, seminarii, conferinte sau alte evenimente relevante pentru cuvantul ales. Evenimentele Patinaj 2021, 2020 sunt ordonate cronologic, in partea de sus a listei aflandu-se evenimentele cele mai recente.

Campionatul mondial patinaj artistic - Ziare.com

    https://ziare.com/articole/campionatul+mondial+patinaj+artistic
    Mao Asada, noua campioana mondiala la patinaj artistic. Japoneza Mao Asada a castigat joi medalia de aur la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, ce a avut loc la Goteborg, cu 185.56 puncte, fiind urmata de sportiva italiana Carolina Kostner, cu 184.68 puncte, si de sud-coreeanca Kim Yu-na, cu 183.23 de puncte.

Vedeta rusă de patinaj „striptease” Tuktamysheva vrea ...

    https://ro.sputnik.md/monden/20210302/33836257/rusoaica-patinaj-striptease-Tuktamysheva-vrea-satisfacie-de-la-CM-din-2021.html
    Vedeta de patinaj artistic Elizaveta Tuktamysheva, care a câștigat recent dreptul de a reprezenta Rusia la spectacol, a declarat că obiectivul său principal la viitoarele Campionate Mondiale de Patinaj Artistic din 2021 este „să se bucure de el și să obțină satisfacție”

A început Campionatul Mondial de patinaj artistic Ultima oră

    https://www.timpul.md/articol/a-inceput-campionatul-mondial-de-patinaj-artistic-8262.html
    Campionatul Mondial de patinaj artistic debutează azi la Torino, Italia, cu primele probe din cadrul concursurilor de perechi şi dans. Peste 200 de patinatori reprezentând mai mult de 50 de ţări vor fi prezenţi pe gheaţa italiană.

A inceput Campionatul Mondial de Patinaj Artistic! Afla ...

    https://stiri.acasa.ro/media-284/a-inceput-campionatul-mondial-de-patinaj-artistic-afla-cand-il-poti-urmari-199731.html
    A inceput Campionatul Mondial de Patinaj Artistic! Afla cand il poti urmari Pentru prima oara in istoria Campionatului Mondial de Patinaj Artistic, competitia este gazduita de China. Tot pentru prima oara proba feminina va fi marcata de o premiera: fostele campioane mondiale si/sau olimpice nu vor participa la …

We hope you have found all the information you need about Patinaj Artistic Campionatul Mondial 2021 through the links above.


Previous -------- Next

Related Pages